Over Kasche Vastgoedbeheer

Kasche Vastgoedbeheer, opgericht in 2015 als Renee Kasche Organisatiemanagement en Vastgoedbeheer (RKOV), inmiddels gespecialiseerd en uitgegroeid tot Kasche Vastgoedbeheer. Door de groei van het bedrijf heeft Renee de handen ineengeslagen met zus Robin om beleggers nog beter terzijde te staan. En dat zijn er ondertussen heel wat!

We zijn het vaste gezicht voor klanten van GaragePark en hebben een zorgvuldig opgebouwd netwerk van partners. Hierdoor zijn we in staat snel en adequaat te reageren op de meest uiteenlopende vragen of uitdagingen van onze klanten. Ondanks de korte lijnen met alle bijhorende partijen, zijn we onafhankelijk en treden altijd op in het belang van de opdrachtgever.

Wie zijn Renée en Robin Kasche

Renée en Robin Kasche zijn jonge spirits die energie halen uit het denken in en bieden van oplossingen voor (soms ingewikkelde) vraagstukken. Renée en Robin zijn wat je noemt “analytische pragmatici”. Mensen die een probleem snel oplossen en tegelijkertijd blijven graven tot de oorzaak gevonden is. Deze drive, in combinatie met de oprechte aandacht voor de opdrachtgever, maakt dat klanten kiezen voor Kasche als hun steun en toeverlaat.

De missie van Kasche? U ontzorgen!

Interesse? Neem contact met ons op!