GaragePark

In ons land is ruimte schaars en kostbaar. Mede daarom beleggen veel van onze klanten in GaragePark. Een concept waarbij een gedeelte van de bedrijfsunits eigendom is van beleggers, die worden gehuurd door particulieren en bedrijven voor onder andere opslag van diverse goederen en materialen. Een belegging in GaragePark kan de belegger al gauw 9% aan bruto rendement opleveren.

Kasche Vastgoedbeheer neemt voor deze klanten de volledige administratie uit handen. Door kennis van de laatste regelgeving en jarenlange ervaring weten wij precies waar u en uw huurders recht op hebben en welke wegen het snelst leiden tot resultaat.

Concreet onderhouden wij het contact met onder andere GaragePark, de huurders, de VvE en de parkbeheerder. Wij verzorgen indexaties (met betrekking tot huur en servicekosten), handelen klachten en storingen snel en adequaat af, zijn de vraagbaak en het aanspreekpunt voor uw huurders en zorgen dat onderhoud aan de box(en) altijd op orde is of wordt uitgevoerd. En niet onbelangrijk: we zorgen voor de facturatie en de (tijdige) betalingen.

Uw voordelen

geen tijdverlies aan administratie
✔ (tijdige) betalingen van uw huurders
adequate oplossing van storingen en onderhoud
geen direct contact met huurders

Vastgoedbeheer

Belegt u of wilt u beleggen in vastgoed? Investeren in onroerend goed is al jaren een succesvolle belegging gebleken. Toch hebben veel beleggers vooraf niet in de gaten in welke administratie rollercoaster ze terecht komen. Afhankelijk van het soort vastgoed komt er behoorlijk wat op je af. Zaken waar je nooit volledig van op de hoogte kunt of wilt zijn.

Kasche Vastgoedbeheer staat u met raad en daad terzijde. Wij regelen uw administratie en indexaties, onderhouden het contact met uw huurders, zorgen dat (financiële) afspraken worden nagekomen en storingen adequaat worden verholpen. En elke maand ontvangt u van ons een overzicht met de behaalde resultaten.

Uw voordelen

✔ geen tijdverlies aan administratie
✔ (tijdige) betalingen van uw huurders
✔ adequate oplossing van storingen en onderhoud
✔ geen direct contact met huurders

Interesse? Neem contact met ons op!